מרכז // דירה לזוג + ילד //

Total Design

1
2
3
4
5
6
8
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
NATAN ELBAZ (52 of 71)
34
35
36
37
38
889

 

מה?

עיצוב ותכנון דירה לזוג עם ילד. תוך מחשבה על התרחבות עתידית של המשפחה.

מה נעשה?

שיפוץ ועיצוב מלא, טוטאל דיזיין, בדירת קבלן חדשה, שהוחלט לעצבה מחדש. את כל השינויים ביצענו לאחר קבלת טופס 4.

:משך התהליך

:תכנון השיפוץ החל עם קניית הדירה שהייתה כמעט מוכנה, אך הצפי לקבלת טופס 4 היה כמעט שנה לאחר מכן, לכן העבודה על הפרויקט חולקה לשניים

. חלק ראשון, שלושה חודשים של תכנון ורכישת כל האלמנטים שמשפיעים על הקבלן, סגירת תוכניות עבודה וסיכום עם קבלן מבצע

.חלק שני,4 חודשים: כניסה לביצוע של הקבלן, הנגר ואנשי מקצוע נוספים והלבשת הדירה

גודל הדירה : 110 מ"ר

מה נעשה?

.שיפוץ טוטאלי ומקיף למרות שהדירה הייתה חדשה + 

.לאחר שיחת הכרות מעמיקה והבנה של צרכי הלקוחות, בחניתי את חלוקת הדירה והעמדתה. חלוקת החללים הייתה טובה אך היו בעיות שדרשו התייחסות ופתרונות + 

 + המטבח היה קטן ולא מספק עבור הזוג שחובב בישול ולכן הוחלט לשנות את כל החלל מרכזי. תוכנן מטבח גדול של שני פסים ארוכים, אחורי – המכיל יחידות גבוהות וקדמי שמכיל את רוב שטח העבודה, הכיריים, הכיור ודלפק ישיבה, עיצוב המטבח באופן זה מאפשר בישול בזוג, בישול אל מול דלפק הישיבה ותקשורת בזמן עבודה במטבח עם היושבים בסלון או בפינת האוכל.

+ בדירה היו שלושה חללים רטובים. בכניסה חדר הרחצה הפך לשרותי אורחים ואת המקלחון שתוכנן בחדר זה סגרנו והפכנו לארון/ מחסן גדול ומרווח.

חדר רחצה כללי שיועד גם לחדר כביסה וחדר רחצה שצמוד ליחידת ההורים.

שלושת החללים הרטובים עברו שינויים, הריצוף הוחלף בשלושתם, החיפויים בשרותי האורחים ומקלחת ההורים הוחלפו ובמקלחת הכללית הושלם חיפוי נוסף. הברזים והכיורים שודרגו וכמובן נבנו ארונות בעיצוב מיוחד ללקוחות.

 + כל מערכות החשמל והתאורה בדירה עברו שדרוג משמעותי ותוכננו מחדש, תוך שימוש חלקי במערכות החדשות שכבר הורכבו בדירה.

גופי התאורה נקנו טרם תחילת השיפוץ, בהתאם לבחירתם בוצעה תשתית חשמל, והם מהווים חלק מרכזי מהדיזיין של החלל. 7 צילינדרים יורדים מתקרת הסלון, שני פסי תאורה שחורים דקים במיקומים א-סימטריים מאירים את שטח העבודה במטבח, בפינת האוכל יורדים מהתקרה 3 גופי תאורה ועוד 3 מתכווננים שקועים בהנמכת הגבס מעליה ובצידי מיטת ההורים נתלו

.גופי תאורה גאומטריים בגבהים וגדלים שונים

.בזמן תכנון החשמל בדירה הייתה מחשבה רבה לעתיד, ילדים מתבגרים, עם עמדות עבודה, מחשב וטלויזיה בחדרים

.הבית הולבש "מכף רגל ועד ראש": פרטי נגרות רבים עוצבו ויוצרו על ידי נגר + 

הקירות זכו ליחס וצבעים, כך בחדר ההורים הקיר האחורי קיבל טפט דמוי בטון, בחדר הבן נצבעו שני קירות בכחול כך שהם תוחמים את אזור המיטה. ובחדר המשחקים יצרנו משחק צבעים בשילוב מדבקות על הקיר שכולו משמש גם כמגנט

כל הריהוט נבחר בקפידה תוך מחשבה על הכנסת צבעים כך שלא יצא בית "לבן מידי" ועם זאת יהיה שקט ונעים. כך שידות הצד בחדר הורים נצבעו כחול וורוד. הכסאות בפינת אוכל ובדלפק המטבח הוזמנו בצבעים שונים. הטקסטיל נבחר והותאם לגופי התאורה הציבעונים. הנגרות בשירותי אורחים קיבלה צבע, בעוד הקרמיקה שבשני החללים הרטובים האחרים היתה זו שהכניסה את הגוון לחללים האחרים

 


צילום: הילה עידו

עיצוב // תכנון // פנים // Lior Lessner - Interior Design Studio
lior.lessner@gmail.com //// 054-8136338 //// 074-7010901
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle